Selecteer een pagina

Wat was het vorige week warm …

Maar ik had me opgegeven voor een workshop Kaartjes handletteren met waterverf bij Caroline en ik had er zin in. Handletteren had ik weleens gedaan, een paar jaar geleden al, tijdens een workshop waarbij een quote op een krijtbord mochten tekenen. Ik was het al helemaal vergeten maar even scrollen door de foto’s op mijn telefoon en ik kwam deze tegen.

Caroline is net klaar met haar opleiding voor Grafisch vormgever en gestart met het geven van handletter-workshops. Ik had zin in een avondje creativiteit. Thuis komt het er niet zo van, zo tijdens de vakantie.  Het warme weer helpt daar ook niet aan mee en dan is een workshop een mooi moment om toch even te ontspannen en ondertussen nog iets te leren.

Een mooi boekje met verschillende soorten lettertypes, doodles en banners ligt voor ons klaar. Potlood, lineaal, gum en fineliner kunnen natuurlijk niet ontbreken en natuurlijk papier om te oefenen en witte A6-kaartjes voor het echie.